După un weekend în care parcă fiecare campionat mare european a vrut să aibă propriul său segment la Tackle Show, a trebuit să vorbim despre toate.

În Spania, El Clasico s-a terminat cu victoria lui Real Madrid în fața Barcelonei, iar șefia clasamentului s-a schimbat din nou. Din acest motiv, am adus un expert La Liga în studio-ul celor de la Radio Tananana, și anume pe Sergiu Petre – fost jurnalist și comentator sportiv și actualmente marketer sportiv. Am vorbit despre situația fotbalului din Spania și diferențele între el și cel englez drag nouă.

Am abordat, desigur, și etapa proaspăt încheiată din Premier League, tratând prima înfrângere a lui Liverpool după un șir de 44 de meciuri fără eșec. A venit tocmai la Watford. Ne-a luat prin surprindere? Normal, ca pe toată lumea. Am discutat despre ce înseamnă această înfrângere pentru Liverpool, dar și despre restul partidelor din ligă înaintea unui scurt preview a ceea ce urmează.

Și fiindcă menționam toate cele întâmplate în alte campionate europene, am abordat și fotbalul (ne)jucat în Italia, unde epidemia de coronavirus a adus noi situații dificile – un program dat peste cap, o ceartă între oficiali și un Derby d’Italia amânat, printre ele. Nici Bundesliga nu a fost trecută cu vederea, că doar a fost scandal la Hoffenheim.

 • 0:00 – Review-ul etapei Premier League
 • 31:25 – La Liga vs Premier League
 • 46:45 – El Clasico
 • 57:08 – Bundesliga
 • 1:01:17 – Serie A
 • 1:08:20 – Avancronica etapei Premier League

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *