Tackle Show
Trending

Tackle Show de Mondial, analiza primei etape a grupelor

Mihai Rotariu și invitații săi din presa sportivă, Ion Alexandru și Bogdan Hofbauer, pun lupa pe primele meciuri din faza grupelor

Tackle Show de Mondial revine săptămâna aceasta cu analiza primei etape a grupelor Campionatului Mondial.

Așa cum probabil ați aflat încă de la episodul precedent, echipele Tackle.ro și IonAlexandru.ro își reunesc eforturile pentru a analiza competiția care se desfășoară în această vară (14 iunie-16 iulie) în Rusia.

Așadar, cel de-al doilea episod al podcastului, dedicat Campionatului Mondial, coincide cu ediția 18 din Tackle Show.

Înregistrat ieri seară, podcastul reunește puterea analitică a trei oameni iubitori de fotbal Mihai Rotariu, Ion Alexandru și Bogdan Hofbauer, autor și executant al rubricii ‘Hofline’ la PROX, comentator si editor la departamentul Sport al PROTV și stăpânul absolut al blogului hoffi.ro.

Astfel, în studio-ul prietenilor de la Tanănana acest trio au dezbătut timp de 90+ de minute (cam cât durează de obicei un meci de fotbal) evoluția fiecărei echipe calificate la Campionatul Mondial 2018 din Rusia.

Iată câteva topic-uri de urmărit

  • Surpriza ciudată oferită de jocul Rusiei
  • Lipsa de disciplină tactică a majorității echipelor din Africa
  • Cristianoooo Ronaldoooo
  • Spania fără Lopetegui
  • Încăpățânarea lui Deschamps și involuția lui Pogba
  • Dependența de Messi sau Eriksen
  • Marea surpriză a mexicanilor
  • Insuficiența Braziliei
  • Forța Belgiei și startul emotiv al Angliei
  • Marile suprize furnizate de japonezi și senegalezi.

Material a fost, slavă Domnului! În fiecare zi, începând cu săptămâna trecută, am avut parte de cel puțin 3 meciuri pe zi de la Mondial. Pentru analiza personală a primelor meciuri din faza grupelor, puteți accesa articolul scris recent de Mihai Rotariu.

Audiție plăcută și nu uitați….ne poți contrazice numai după ce asculți episodul 18 din Tackle Show, fie aici, fie pe Soundcloud!

Totodată, programul complet al competiției și tot ce ai nevoie pentru a urmări meciurile la Mondial, poate fi studiat deopotrivă pe site-ul Tackle.ro.

Continuați să ne vizitați zilnic pentru preview-uri, analize și informații de ultimă oră despre Campionatul Mondial.

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai

Tags

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close