Tackle Show de Mondial revine cu o zi întârziere, din pricina programului semifinalelor.

Așa cum v-am obișnuit în fiecare săptămână, prin intermediul microfoanelor din superstudio-ul prietenilor de la Tananana, vă oferim analizele noastre pentru meciurile de la Campionatul Mondial 2018 din Rusia.

Pentru episodul 21 Mihai Rotariu, gazda showului, are alături 2 invitați din presa sportivă:

  • Ion Alexandru, comentator sportiv la ProTV și promotor al sportului pe blogul IonAlexandru.ro.
  • Dan Dracea, writer (sau paragrafist, cum îi spun prietenii) și prezentator al emisunii Stream Team de pe Eurosport.

Analiza se concentrează în special pe duelurile din faza sferturilor de finală și a semifinalelor de la Campionatul Mondial din Rusia. Desigur, la final am ales supriza Mondialului și am oferit niște predicții îndrăznețe pentru scenariul finalei de duminică.

Ar mai fi și ceva povești-bonus, pe care vă invităm să le descoperiți dând play podcast-ului.

https://soundcloud.com/podcasting-romania/tackle-show-21/s-3t4pS

Tackle Show de Mondial este înregistrat în seara de joi, 12 iulie, în studioul Tanănana, un radio cu muzică mișto și oameni buni, pe care vă recomand să-l ascultați online aici sau pe 92.7 FM în București (merge și în țară, vedeți detaliile pe site).

Poți asculta Tackle Show de Mondial direct pe Soundcloud sau folosind player-ul de mai sus, așa că pune-ți căștile și caută motive să ne contrazici!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League, la Mondial și nu numai.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *