Sferturile Cupei Mondiale ne-au ținut în mare parte cu sufletul la gură, iar acum Campionatul Mondial are nevoie de câteva zile de pauză.

Franța, Belgia, Anglia și Croația au transformat World Cup într-o afacere europeană, iar acum se refac pentru marile bătălii din semifinale. Vezi aici programul complet al meciurilor care urmează!

Pentru a face așteptarea mai ușoară, ți-am pregătit un quiz de Mondial, bazat pe meciurile disputate în sferturile Cupei Mondiale. Ai fost atent la ce s-a jucat în cele 4 partide? Testează-ți cunoștințele fotbalistice mai jos!

Lasă-ne scorul tău în comentarii!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League, la Mondial și nu numai.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *