Anfield a fost vulcanul care lipsea din serile de Champions League. Oricât banter a fost aruncat în direcția noastră, v-a fost dor de noi, fraierilor! Fiți sinceri!

Boss tha – expresie specifică scouserilor, care arată satisfacția lucrului bine făcut.

De obicei, fie că este vorba de victorii sau înfrângeri, am nevoie de ceva timp să analizez toate informațiile. Am nevoie de timp pentru a-mi aranja gândurile. Încă mai procesez victoria euforică a băieților aseară.

Sunt foarte multe de punctat și o să încep prin a spune că o victorie cu 3-0 împotriva lui City (pe care o văd, la momentul actual, cea mai bună echipă de club din lume) era atât de improbabilă în mintea mea, încât azi noapte NU am știut efectiv cum să îmi exteriorizez bucuria.

Eram ca un atacant care a marcat din poziție suspectă de ofsaid și așteaptă ca centralul să arate mijlocul terenului, ca să poată începe ‘dansul’ liniștit.

Anfield-ul a fost INCREDIBIL aseară, dar știam că va fi așa. Love afair-ul Kop-Champions League e binecunoscut în istorie. Nu în istoria recentă, dar în istorie. Am așteptat 10 ani un astfel de meci și trebuia să livrăm împreună: jucători & suporteri!

Copiii fără experiență de pe flancurile apărării lui Klopp au fost in-cre-di-bili! Îmi era cu adevărat teamă de blitzkrieg-ul lui Sane de pe stânga, dar TAA l-a îndesat în buzunarul de la spate și l-a păstrat acolo toată partida. Pe partea lui Robertson am și uitat cine a jucat. A avut City pe cineva acolo? Nu țin minte

Fundașii centrali au căpăcit toate mingile care disturbau spațiul aerian din care. Care mai postați acum statistici despre Van Dijk, despre cât de overpriced e el și ce idioți sunt cei din conducerea lui Liverpool?! Ieșiți acum de sub paturi!

Un mijloc format din 3 ‘trabajadori’ ( Captain Henderon, Milner, Ox) a ținut la respect cea mai creativă linie mediană din Premier League. De Bruyne s-a z

Despre linia de atac, ce să mai zic?! Încep cu cel care nu se vede la fel de sexy în teren, precum o face în statistici: Bobitză Firmino….omul cu o insitența compercianților din bazarele turcești. L-a prins pe Walker prea sigur pe el în careu (Alo, băiatu, mai îți trebe mingea asta? Merci!) și l-a servit pe Salah pentru 1-0. Tot Salah a reușit cumva să i-o pună pe cap lui Mane pentru 3-0, fix între balaurii Otamendi și Kompany.

Tot aseară am trimis o nouă telegramă de mulțumire pe adresa tunarilor, adresată bătrânului Wenger. Boss, dacă mai ai vreo câțiva dintr-ăștia ca Ox, trimite-i încoa’! I’m thinking Wilshere, pentru început și dacă nu ai răbdare cu Lacazette, zi cât vrei!

Tot aseară am simțit cu adevărat ce înseamnă Salah în acest moment pentru Liverpool. PANICA generală a inundat canelele social media, după ieșirea egipteanului. Așteptăm vestea că e 100% ok. My player of the year și, sper, gheata de aur a Europei. Poate vom vedea în curând un duel cu ‘Salah de Barcelona’ 😀

Deși majoritatea specialiștilor o văd pe Liverpool deja calificată, aș îndemna la calm. Mai avem 90 de minute, iar, dacă o echipă ar putea să îi dea cel puțin 3 lui Liverpool fără să încaseze, cred că City ar putea fi aceea.

YNWA!
Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *