A mai trecut o etapă în Premier League, iar articolul vostru preferat de pe Tackle.ro a revenit.

Știrile conform cărora Dan Dracea era liderul ligii noastre de Fantasy Premier League au străpuns granițele țării. Cei de la Der Spiegel au titrat „Wer ist Dan Dracea?”, la fel și Gazetta dello Sport a avut un material amplu cu titlul „Chi è Dan Dracea?”. Dar când și cei de la The Guardian, publicația preferată a lui Dan, au scris despre ascensiunea sa în jocul de Fantasy Premier League, lucrurile au început să se complice.

”Presiunea locului 1 se simte, nu e un mit!”, a declarat exclusiv Dan pentru Tacklale TV, în timp ce efectua ultimele schimbări înaintea etapei. Să-i fi ajuns haosul de Deadline Day la cap, dar Dan a surprins cu o mișcare atipică pentru cineva care e pe fotoliul de lider. A făcut trei schimbpri înaintea etapei, începând runda de la -4. L-a cedat pe Trippier pentru Udogie, pe Joao Pedro pentru Nicolas Jackson și pe Havertz pentru Sterling. Practic putem spune că a dat un ciob pe o oală spartă…

Campionii rundei au fost Strașnic United. Vlad a obținut un punctaj remarcabil de 98 de puncte, având cojonesul de a scoate din joben chip-ul de Triple Captain încă de pe acum. Umblă vorba prin târg că după cele 98 de puncte obținute, lumea i se adresează managerului Strașnic United cu apelativul „maestre!”.

Mihai Rotariu punctase cel mai bine dintre toți runda trecută, dar nu s-a lăsat pe tânjală în această etapă. Steagu Alb a efectuat două transferuri și a început etapa de la -4. Dacă schimbarea lui Nicolas Jackson (2p) cu Joao Pedro (2p) nu a fost prea inspirată, al doilea transfer a fost o mutare logică. Cu patronul echipei Steagu Alb chiar pe Anfield la partida cu Aston Villa, era normal ca noul transferat Joel Matip să aibă parte de încurajări în plus, să fie motivat, să livreze un clean sheet și să aducă 6 puncte la echipă. Nici Mo Salah nu s-a lăsat mai prejos, gol și clean sheet, urmate de un moment emoționant la final.

Mihai Ianoși n-a mai așteptat pauza internațională. Cu un adevărat sânge balcanic, n-a mai stat pe gânduri și într-un moment de nervozitate, a aruncat cu o pereche de ghete în vestiar după Richarlison și l-a dat afară de la echipă. Braizlianul a fost ținut cu greu în frâu de coechiperi, dorind să-i aplice o corecție celui care l-a dat afară de la echipă.

Richarlison, Bruno Fernandes, Rashford, Estupinan, Martinelli sunt doar câteva nume grele trimise acasă de managerul NUFC. Mutarea s-a dovedit a fi inspirată, Mihai punctând 89 de puncte și putând chiar depăși bariera de 100, dacă-l titulariza pe Cameron Archer (12 puncte).

Atipic pentru el, George a picat până pe locul 5 în miniliga noastră. Nu ne culcăm însă pe o ureche pentru că știm că Artetaball e capabil să revină și să lege victoriile cum o face Manchester City în campionat. George a obținut 76 de puncte, nefăcând niciun transfer în această etapă, spre stupoarea lui Fabrizio Romano. Pauza internațională va fi un sfetnic bun, iar cu 2 free transfers în buzunar, e de așteptat ca Artetaball să revină în forță.

Avântul Sf. Lazăr al lui Alex au fost dezamăgirea etapei. Și-a încălcat o regulă personală în FPL și a transferat ca o oaie, după cum bate vântul. I-a luat la echipă pe jucătorii cei mai populari înaintea etapei (Malo Gusto și Sterling), cele 2 free transfers aducându-i doar 4 puncte. A anticipat corect jocul defensiv al lui United și i-a trimis pe bancă pe Bruno și Rashford, dar golul din prima repriză al lui Rashford îi putea aduce încă 7p. Așa a rămas cu 67 de puncte și cu multe decizii de luat în pauza internațională. Miroase a Wildcard…

Și-am ajuns la laterna roșie. Cincinnatus pare să fie echipa cea mai ofensivă din liga noastră, doar linia de atac aducându-i lui Dan Mihăescu 36 de puncte. O formulă ultra ofensivă inspirată din viziunea lui Hagi din barajul cu Slovenia. Totul pe cartea atacului! A riscat, acorzându-i banderola de căpitan lui Ward-Prowse, Dan fiind singurul dintre noi care nu l-a avut căpitan pe Erling Haaland. Ăsta da tupeu!

Chiar și așa, Cincinnatus a obținut un punctaj remarcabil de 78 de puncte, dar rămâne cu regretul că ar fi atins borna 90 dacă îi dădea banderola norvegianului lui City.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *