Imediat ce sezonul de fotbal se încheie, intrăm cu toții în sevraj și luăm cu asalt Internetul, citind toate știrile și informațiile despre transferuri, în așteptarea noii stagiuni. Orice până revine fotbalul! Azi s-a pubicat programul Premier League 2017/2018, așa că avem o mică doză de bucurie pentru fanii fotbalului englez.

Sezonul 2017/2018 din campionatul Angliei începe pe 12 august și se încheie pe 13 mai, vor fi nouă luni de fotbal în care vom avea dispute încinse între echipele din Big Six și vom putea urmări și două debutante în Premier League (Brighton și Huddersfield).

North-West Derby: Manchester United vs Liverpool se joacă pe 14 octombrie (Anfield) și pe 10 martie (Old Trafford).

Merseyside Derby: Liverpool vs Everton are prima înfățișare pe Anfield, pe 9 decembrie, cu returul jucat pe 7 aprilie (Goodison).

Manchester Derby: Manchester United vs Manchester City va fi pe 9 decembrie (Old Trafford) și 7 aprilie (Etihad).

North London Derby: Arsenal vs Tottenham – 18 noiembrie (Emirates) și 10 februarie (Wembley). Este dubla în care s-au înscris cele mai multe goluri în istoria Premier League!

Arsenal vs Chelsea va fi pe 16 septembrie (Stamford Bridge) și 1 ianuarie (Emirates). Nu e rău să începem anul cu derby londonez, nu?

Chelsea vs Manchester United se întâmplă pe 4 noiembrie (Stamford Bridge) și 24 februarie (Old Trafford).

Manchester City vs Tottenham se va juca pe 16 decembrie (Etihad) și 14 aprilie (Wembley).

Chelsea vs Tottenham se joacă în a doua etapă, pe 19 august (Wembley) și apoi pe 31 martie (Stamford Bridge).

Manchester City vs Chelsea vine pe 30 septembrie (Stamford Bridge) și 3 martie (Etihad).

Arsenal vs Liverpool se joacă pe 26 august (Anfield) și 23 decembrie (Emirates).

Mourinho vs Wenger (zis și Manchester United vs Arsenal) se joacă pe 2 decembrie (Emirates) și pe 28 aprilie (Old Trafford).

Niciun derby major nu se joacă în acest sezon de Boxing Day. Puteți vedea programul Premier League 2017/2018 complet aici. Urmăriți-ne în continuare pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube  pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din Anglia!

Sursa foto: Mirror.co.uk.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *