Tackle Show

Tackle Show #67: Totul despre numirea lui Mourinho la Tottenham

Vorbim și despre naționalele României și facem avancronica etapei 13 din Premier League, în care se va juca Manchester City vs Chelsea

La finalul unei pauze internaționale în care ne-am făcut temele urmărindu-ne fotbaliștii vizați pentru Fantasy Premier League în meciurile echipelor naționale, eram pregătiți să înregistrăm etapa 67 din podcast-ul Tackle Show povestind despre isprăvile lor. Daniel Levy, chairmen-ul lui Tottenham, ne-a dat puțin planurile peste cap, concediindu-l pe Mauricio Pochettino și înlocuindu-l cu Jose Mourinho după câteva ore… Ne-am adaptat și vă prezentăm un episod nou din Tackle Show!

După multe ediții de real succes, în absența moderatorului Dan Dracea, toți cei trei fondatori ai Tackle.ro s-au aflat la microfoane în studioul Tanănana. Mihai Ianoși, Mihai Rotariu și Vlad Bogos au discutat despre:

  1. Eșecul României în campania de calificare pentru EURO 2020, șansele la baraj și cine ar putea fi succesorului lui Cosmin Contra;
  2. România U21 și grupa sa de calificare la Campionatul European, meritelul lui Mirel Rădoi și alți factori care ajută la creșterea unor tineri fotbaliști în România;
  3. Demiterea lui Pochettino de la Spurs și înlocuirea lui cu Mourinho. Pentru a lua pulsul fanilor Spurs a intrat cu noi, prin telefon, prietenul Andrei Silion (cel numit Salas în numeroase podcast-uri în care a fost menționat);
  4. Avancronica etapei 13 din Premier League, care a inclus un buletin medical de la Liverpool (ghiciți voi cine avea TOATE informațiile), o dezbatere despre Manchester City vs Chelsea și absolut tot ce trebuie să știi despre runda care urmează în weekend.
  5. Recomandări de jucători pentru Fantasy Premier League.
  6. Am răspuns și la aproape toate întrebările pe care le-am primit de la prietenii din comunitatea Premier League România și de pe pagina noastră de Facebook.

Mai multe link-uri pentru podcast găsiți mai jos.

Ca întotdeauna, vrem să rămânem prieteni așa că vă rugăm să NU pariați pe rezultatele pe care le anticipăm noi la podcast. La fel vă recomandăm și câteva articole menționate în episodul de azi:

Mai multe veți găsi în newsletter-ul de mâine. Stați prin preajmă!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close