Ți s-a întâmplat vreodată să aștepți ceva anume și acel ceva pur șimplu să apară? Închide ochii și dorește-ți Tackle Show! Găsești aici link-urile pe care poți asculta cel mai bun episod de până acum!

Călin Mateș, expert în fotbalul englez (pe care probabil că l-ați auzit în intervențiile de la Eurosport și de la Sport Total FM) a acceptat provocarea de a participa la Tackle Show, pentru că, așa cum v-ați obișnuit, sunt interese mari la mijloc. Alături de gazda emisiunii, Dan Dracea și de pundiții-bandiți-obișnuiți, Mihai „hai-să-vorbim-puțin-de-Liverpool” și Vlad „caterincă-dar-mai-ales-seriozitate” Bogos, iată ce s-a discutat:

 1. Cum a câștigat Manchester City la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei UEFA, de a-i exclude din competițiile europene pentru două sezoane? Pe ce s-a bazat decizia?
 2. Lupta pentru evitarea retrogradării: Ce s-a întâmplat cu Norwich? Va fi Aston Villa noul Fulham?
 3. Cine va merge în Liga Campionilor din Premier League? Chelsea, Leicester și Manchester United rămân în cursă până în ultima etapă.
 4. Fereastra de transferuri din Anglia, care va dura 10 săptămâni (27 iulie – 16 octombrie).
 5. Impactul regulii celor 5 schimbări, introdusă în contextul COVID-19 și prelungită pentru încă un sezon.
 6. Promovarea lui Wycombe Wanderers.  Citiți povestea aici!


Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm, Google Podcasts sau chiar YouTube.

Oriunde alegi să asculți podcast-ul nostru, nu uita să te abonezi și să ne lași un review, un număr maxim de stele sau un comentariu pe platforma ta preferată! Vrem să știm de ce ne asculți. Spune-ne!

De asemenea… hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, pe e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm, Google Podcasts sau chiar YouTube.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *