Săptămâna aceasta echipa de podcast Tackle Show se concentrează pe specialiștii din afara terenului. Mai precis, în studio-ul Tananana a venit campionul național la Fantasy Premier League în 2019, maestrul Claudiu Gheoghe.

Mihai Rotariu și Mihai Ianoși au încercat să afle secretul din spatele succesului, pentru a replica pe viitor o evoluție asemănătoare. Astfel, dezbaterile s-au concentrat pe acest joc, care ne ocupă o mare parte din timpul liber:

 • Ce este Fantasy Premier League și cum am aflat despre el;
 • Tips & tricks;
 • Documentare vs. inspirație când joci FPL;
 • Recomandări de instrumente/aplicații;
 • Review-ul sezonului din perspectiva FPL;
 • Plusurile și minusurile jocului;
 • Analiza finalelor ce urmează – Championship playoff, Europa League și Champions League.

Dacă îți place ce citești și asculți pe Tackle.ro, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.

La cererea publicului și a fanilor în delir, am făcut ca podcastul să fie disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Dacă nu știi ce este Fantasy Premier League și vrei să afli mai multe despre nebunia asta, avem câteva articole-tutorial:

Tot despre FPL am vorbit și alături de campionul comunității de fani Premier League din România în 2018 și cu liderul global după prima etapă a sezonului 2018/2019.

Iar pentru iuborii fotbalului german avem și un articol explicativ despre Fantasy Bundesliga și cum diferă varianta germană de cea britanică.

Ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și aproape oriunde asculți podcast-uri. Avem și newsletter săptămânal, pe e-mail sau Whatsapp.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *