283 de articole am publicat pe Tackle.ro în anul care tocmai se încheie. Am scris despre Premier league și despre legendele fotbalului, am analizat transferuri și zvonuri și n-am făcut niciodată rabat la documentare. Vă propun să aruncăm o privire peste cele mai bune 10 articole din 2017 pe Tackle.ro, într-o ordine aleatoare, pentru ca nu ne permitem o evaluare calitativă mai exactă de atât.

 1. Alex Avram ne-a amintit de vremurile în care Dinamo Bacău o întâlnea pe Arsenal în cupele europene: Fotbalul de altă dată: Arsenal Londra – Dinamo Bacău, Cupa Orașelor Târguri, 1970.
 2. Ne-am întrebat dacă utilizarea arbitrajului video este o evoluție necesară a fotbalului modern: Tehnologia video în arbitraj: frână sau accelerație pentru spectacol?
 3. Andrei Șchiopu semnează unul dintre cele mai citite articole ale noastre din 2017, disecând mitul câștigurilor fabuloase pe care oamenii cred că le-ar avea cluburile din vânzarea tricourilor: Cât câștigă un club de fotbal din vânzarea de tricouri?
 4. Mihai Rotariu ne-a deschis o fereastră către viitorul fotbalului european: Talente necunoscute ale Campionatului European U21.
 5. Am publicat un interviu cu Alex Pașcanu, fundașul lui Leicester City U23, desemnat în vara lui 2017 cel mai bun jucător din academia Vulpilor.
 6. Alin Ștefan ne-a povestit cum a ajuns s-o susțină pe Liverpool: Cum am început să fiu Cormoran.
 7. Am analizat vara de transferuri din Premier League, cu grafice și statistici; Transferuri în Premier League: statistici grafice la finalul verii.
 8. Andrei Bichiș ne-a explicat cum trebuie dezvoltat un tânăr jucător în Football Manager: Cum să crești un wonderkid, de la A la Z.
 9. Mihai Rotariu ne-a explicat cum au identificat englezii cel mai rapid jucător din Football League în 1992.
 10. V-am îndemnat și v-am explicat și de ce să nu credeți tot ce citiți despre transferuri.

Pentru 2018 ne propunem să scrie mai bine, nu mai mult, despre Premier League și despre Campionatul Mondial din Rusia, să încheiem anul cu 52 de ediții ale newsletter-ului Tackle trimise către abonați și să ne vedem la bere mai des cu cititorii și prietenii noștri.

La mulți ani, oameni buni!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai!

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *